Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. В цей раз вже майже колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього заінтригувала фанатів.

На новій фотографії Христина, відображена, мабуть, у себе вдома, вона забавно вмостилася в оригінальному кріслі з чашкою кави в руках. На ній світлий смугастий костюмчик, який нагадує піжаму, її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі легкий макіяж. при цьому актриса не дивиться в камеру і щасливо усміхається про себе. У підписі до кадру Асмус загадково написала: "Ворожу на кавовій гущі". Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото, але деякі продовжують обговорювати її заяву про розлучення з Харламовим.

Коментарі до посту Асмус
Коментарі до посту Асмус

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.