Відомий російський актор, зірка серіалу "Мажор" Павло Прилучний, який нещодавно розлучився з Агатою Муценієце, закрутив роман з популярною акторкою, яка грала Машу в "Татусевих дочках", Мирославою Карпович.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Курятник".

Публікація Мирослави Карпович, скріншот: YouTube
Публікація Мирослави Карпович, скріншот: YouTube

Автори каналу пишуть, що роман між ними почався ще до розлучення. Прилучний грав разом з Карпович в одному зі спектаклів. Оточення артиста запевняє, що останнім часом їх часто бачать разом. Сама ж Карпович заміжня раніше не була, але ЗМІ повідомляли про її деякі романи з колегами по шоу-бізнесу. Чи відповідають дійсності чутки, поки що складно зрозуміти.

Також нагадаємо, що Прилучний і Муценієце розлучилися 15 червня. Хоча незадовго до цього з'являлися повідомлення, що пара може врегулювати свої претензії і можна буде обійтися без радикальних заходів. Але все виявилося не так. Раніше модель заявляла, що Прилучний періодично піднімав на неї руку. Сам Прилучний прокоментував розлучення фразою: - "Чоловік без дружини — це дуб без дятла".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Стосунки Прилучного з Муценіеце привернули увагу громадськості після того, як жінка поскаржилася на побиття. Жінка була у настільки скрутному становищі, що їй довелося записати відеозвернення, в якому вона пояснила ситуацію, зазначивши, що публічність - її єдина зброя. Тоді актор пив протягом 10 днів, підняв руку на дружину і викинув її телефон у вікно. Після цього він також вигнав дружину з дітьми просто в розпал пандемії і карантину.

Сім'я Павла Прилучного, скріншот: Isntagram
Сім'я Павла Прилучного, скріншот: Isntagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірку серіалу "Мажор" Прилучного покинула дружина - бив і постійно залякував.

Як повідомляв Знай.uа Успенська "підчепила" юнака, молодшого за неї на 40 років — Пугачова відпочиває.

Знай.uа писав, Горбунов та Осадча відкрили секрети фіналу "Голосу країни", як обиратимуть переможця в умовах карантину.