Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив веселе відео, на якому опинився ніби в поліцейському автомобілі на задньому сидінні і сильно перелякався від того, що йому сказали поліцейські. Як виявилося, Влад вирішив спробувати себе в ролі актора, знявшись в українській повнометражної комедії "Нереальний копець".

«НЕРЕАЛЬНИЙ КОПЕЦЬ», незабаром в кінотеатрах!📽😂 Страшенно смішна комедія. поділився емоціями Яма

Фолловери не пройшли повз: "👏👏👏👏ні він звичайно крут молодець :-) все вірно потрібно розкривати себе ...обов'язково подивлюся ...успіхів у новій творчості👏👏❤️❤️❤️❤️", "Цікаво я хочу подивитися😂", "Клас!!!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше красуня-дружина Влада Ями, Лілія, виставила трепетний кадр з сімейної фотосесії, на якій щасливі батьки позували разом з сином Леоном. Таким чином жінка привітала коханого з Днем батька 21 червня. Варто зазначити, що обличчя маленького сина пара поки приховує від чужих очей.