Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. В цей раз вже майже колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, а в підписі до нього ще раз заговорила про майбутній розрив з чоловіком.

На новій фотографії Христина, відображена, мабуть, на пляжі. На прогулянку зірка вийшла в темному напівпрозорому платті незвичайного візерунка і фасону, яке красиво підкреслює витончене тіло. Її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона з якимось сумом дивиться в камеру. У підписі до фото Асмус написала: "Звичайно, було очевидно, що більшість коментарів будуть містити слова – «Текст», хайп, бумеранг, Янковський, «передбачувано», «була з ним тільки з-за грошей», «зробіть ДНК-тест на батьківство» і т. д. Обожнюю диванні теорії змови, скандали, інтриги, розслідування. Все-то ви знаєте, і все-то ви бачите. Хто якою насправді, в чому причина і хто з нас саме подав на розлучення. Ок, не буду забирати у вас мікрофон. Займайтеся творчістю, коменти відкриті".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.