Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя в своєму Instagram. Так, в цей раз зоряна красуня здорово здивувала публіку новим фото і заявою на тему виборів мера Києва. Схоже, акторка вирішила спростувати чутки про її мерські амбіції і розставити всі крапки над і.

Як видно на чорно-білому фото Олена з'явилася в забавному світлому образі, на її голові мила чорна кепка, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. Схоже, на знімку є ще хтось, але знімок обрізаний і видно тільки обличчя актриси. У подпсии до кадру Кравець зробила офіційну заяву: "Хлопці! Давайте відразу і по справі. Я нікуди не збираюся. Ні в які мери, міністри і ось це ось все. Політика мені не цікава. Крапка". Фани в захваті від нової публікації актриси, її завалюють компліментами і питаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" показала фанатам свого підрослого сина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець і Кошовий показали на сцені "Кварталу 95" головну проблему жінок після карантину.

Також портал "Знай.ua" писав, що доросла дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" заговорила про героїн.