Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. А нещодавно красуня-мама знаменитості, Наталія, виставила несподіване відео, показавши, як їй вдається зберігати струнку фігуру навіть у 63 роки. Так, найрідніша жінка артистки наполегливо займається спортом і стежить за собою, позуючи в домашньому спортзалі, роблячи вправи для здорової спини і сталевого преса.

Заняття спортом – запорука міцного здоров'я і довголіття, а також гарного настрою, бадьорості і оптимізму. 💪🏼💪🏼 поділилася думками Лобода-старша

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті від побаченого: "Захоплююся Вами! Всі на спорті, так тримати!🙌", "@loboda.nata мама🔥😂🔥", "Ви молодчинка!!!🔥🔥🔥", "Ви мотивуєте)❤️😍", "Браво 👏", "захоплююся Вами 😍👏".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що і сама Світлана Лобода наполегливо тренується, щоб виглядати на всі сто. Зірка часто демонструє відмінну розтяжку, а також вправи, за допомогою яких качає сідниці і прес.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.