Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали розкішне архівне відео-селфі 35-річної красуні. Так, артистка приміряла облягаюче плаття яскраво-жовтого кольору з глибоким декольте, вигідно підкресливши струнку талію і масивні груди. Образ Тіна доповнила макіяжем з яскраво-рожевою помадою і фірмовою зачіскою "голлівудські локони".

Доброго ранку, друзі! Всім чудового літнього дня! свідчить підпис під фото

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Не зрозуміла. То силікон розшаровується на грудях ліворуч , чи то тінь.😄", "Така прекрасна, чарівна і неповторна, як же я тебе обожнюю няшечка. 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Навіщо цицьки показувати.", "Ти чудо😂😂😂😂", "Тіна ви супер, обожнюю ваші пісні. Бережіть себе.❤️❤️🙌👏👏👏", "Хороше вино-з роками стає Краще 🍾🍷🍷🍷🍷", "Ай який ранок , таки добрий 👑🌟🌹💞🔥😘✋✋✋👼".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Кароль продемонструвала стійку на руках, позуючи в кімнаті свого заміського будинку і примірявши облягаючий костюм ніжно-рожевого кольору, який вигідно підкреслив форми Тіни. До речі, красуня не припиняла заняття спортом навіть на самоізоляції, часто виставляючи прискорені ролики з домашнього спортзалу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.