48-річна дружина російського актора Михайла Єфремова Софія Кругликова змогла виграти в суді у муніципального установи 120 тисяч рублів. Дружині артиста вдалося довести, що її машина постраждала від падаючих бурульок.

На автомобіль Софії, припаркований в Плотниковом провулку, взимку впала полій з даху. Кругликова зажадала комунальників відшкодувати шкоду, заподіяну її машині, однак їй відмовили.

Жінка не залишила цю справу і подала в суд на "Житловик". Стало відомо, що їй вдалося виграти справу. Суд постановив комунальникам виплатити їй 120 тисяч рублів.

У той же час Михайло Єфремов перебуває під домашнім арештом. Йому загрожує реальне тюремне ув'язнення, але і довічне вилучення водійських прав.

Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com
Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Михайла і Софії троє спільних дітей: дочки Віра (народилася в 2005 році) і Надія (народилася в 2007 році), а також син Борис (народився в 2010 році). У артиста також є 32-річний син Микита від другої дружини Асі Воробйової, 28-річний син Микола від третьої дружини, актриси Євгенії Добровольської, і 19-річна дочка Анна Марія від четвертої дружини Ксенії Качалиной.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Єфремова збирається стати опікуном жінки, яка подарувала їй життя.

Як повідомляв Знай. ua, у Єфремова серйозні проблеми зі здоров'ям.

Також Знай. ua писав, що адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.