Відома українська співачка Джамала поділилася з шанувальниками в Instagram кадрами зі зйомок музичної комедії "Євробачення: Історія вогненної саги" від Netflix.

Джамала повідомила, що в липні 2019 року отримала лист від Девіда Добкіна і Вілла Феррелла. Виявилося, що зірка запрошена на зйомки фільму про пісенний конкурс. У листі актори назвали українку "душею і серцем Євробачення".

За словами артистки, під час роботи над фільмом її вразило все, і "їй здалося, що вона потрапила в казку". І це не дивно, адже зйомки сцени з участю Джамали відбувалися в замку Небуорте-хаус XV століття в англійському графстві Хартфордшир. Тут знімалися епізоди фільмів "Гаррі Поттер і Кубок Вогню" і "Король говорить!".

Переможниця "Євробачення-2016" знімалася з голлівудськими зірками – Віллом Ферреллом, Рейчел Макадамс і Деном Стівенсоном. Також у фільмі знялися інші фаворити конкурсу Нетта Барзілай, Олександр Рибак, Лорін, Еліна Нечаєва.

instagram.com/jamalajaaa

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую - When strangers are coming... Ден починає співати "1944"! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них прийнято говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент! Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням!" - зазначила Джа.

Комедія "Євробачення: Історія вогненної саги" розповідає історію двох ісландських виконавців Ларса (Вілл Феррелл) і Сігріт (Рейчел Макадамс), яким випав шанс представити свою країну на пісенному конкурсі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джамала народила сина – трепетні фото щасливого сімейства.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Також портал Знай.uа писав, що Джамала показала фанатам дорослого сина.