Ольга Фреймут – українська телеведуча, яка прославилася і оскандалилася роботою в проекті "Ревізор". Оля вже давно не працює в цій програмі, але репутація у неї залишилася ще з тих часів. Телеведуча вже попрацювала і в інших проектах, а тепер вирішила розвивати свій блог в Instagram. Тепер вона вчить українців етикету в мережі, навіть окремий хештег придумала для цієї рубрики.

А у своєму новому посту на тему етикету Ольга заінтригувала фанатів мережевим марафоном "Відносини з етикету". "Я дуже хвилююся, що з-за клопоту хтось із вас може не потрапити на марафон "Відносини з етикету". Знайдіть час – і я гарантую, що не пошкодуєте. У вівторок починається марафон, перший тиждень буде безкоштовним. А вже в четвер відбудеться прямий ефір, в якому відповім на ваші запитання", - розповіла Фреймут. Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію телезірки, багато хто вже з нетерпінням чекають її марафон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.