Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, у якому показала, як всього за 12 хвилин на день домогтися стрункої фігури. Звичайно, буде зовсім нелегко, адже тренування під назвою "нон-стоп" включає в себе 45 секунд для виконання кожної вправи і всього 15 секунд відпочинку, тож доведеться попітніти.

12 хвилин тренування нон-стоп 🙌🏻 45 секунд працюємо +15 сек відпочинок 🌟

Фолловери не пройшли повз і почали дякувати Аніті: "ніби з гри якоїсь)))", "Формат супер!!! Спасибі 👏", "Супер👍👍👍", "Спасибі! Тільки що зробила-відмінна зарядка! 💪", "Дуууже круте тренування🔥🔥🔥Дякую ❤️❤️", "Спасибі, Аніта! Відмінне тренування. 12 хв заняття чудово, щоб знову увійти в спортивну рутину".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Аніта Луценко поділилася постом, у якому показала, як тренувати спину і продемонструвала три найбільш дієвих вправи біля стіни. Так, артистка відзначила, що за допомогою таких вправ можна гарненько розім'яти спину, якщо ви відчуваєте себе "затиснуто" чи багато часу проводите в одному положенні, тому не варто соромитися виконувати їх навіть в офісі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому платті показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.