Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як "королева ночі", оприлюднила в мережі фотографію свого чоловіка Вадима, а також привітала його з Днем народження.

Даний допис з'явився на сторінці знаменитості в Instagram.

Варто зауважити, що артистка зі своїм чоловіком Вадимом Поляковим в шлюбі вже понад 15 років та виховує двох прекрасних доньок - Марію та Алісу. Наразі ж знаменитість явила шанувальникам свого коханого, якого вкрай рідко показуєш, та привітала його з Днем народження.

Полякова з чоловіком та дітьми

"Це фото так відображає тебе, з вигляду лютий, але добрий всередині. Сильний, але м'який, твердий, але поступливий, коли справа стосується твоїх дівчаток! Як всі ці якості уживаються в тобі так гармонійно, що жити з тобою одне задоволення? Нам тепло і безпечно, ми оточені турботою та увагою, любов'ю і компліментами!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І якщо дівчинки вибирають чоловіків, схожих на батька, то їм несказанно пощастить, адже таких більше немає. Будь здоровий і повний сил! Скачи на своїх конях, грай в теніс, займайся улюбленою справою, плавай в затоці і люби нас! А ми поруч!", - написала Полякова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.