32-річна актриса Христина Асмус публікує іронічні пости на тлі підготовки до розлучення з 39-річним коміком Гаріком Харламовим.

Російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

На цей раз знаменитість опублікувала фото, на якому приміряла роль чоловіка. До речі, Христині дуже личить темна борода і коротка стрижка.

"Я знаю, що цей грішний світ не досконалий, але я готовий пробачити його недосконалість заради твоєї посмішки. Дівчата, ви прекрасні і особливі! Антон цілує кожну з вас! 🤫🌹" - жартівливо написала Асмус.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кінорежисер Олексій Учитель умовив актрису знятися в його новому фільмі. Христина Асмус прочитала сценарій кінострічки "Кітобій" і дала згоду на роль незважаючи на те, що має роздягтися під час зйомок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус подратувала хейтерів розкішною фігурою – "Скоро розлучена, треба в форму привести себе".

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус відреагувала на чутки про нібито розлучення з коміком Гаріком Харламовим – "Рішення про розлучення моє".