Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно знаменитість виставив трепетне спільне відео з красунею-дружиною Лілією, позуючи на центральній площі Львова. Так, парочка приїхала відвідати одне з найромантичніших міст України заради прогулянки по затишних вуличках і зворушливої фотосесії. На ролику закохані ніжно обіймали один одного і цілувалися, не приховуючи теплих почуттів.

Нарешті мали змогу просто погуляти містом Лева, а не як завжди «галопом по роботах». Незабаром будуть кльові фото😀 А поки - секунди бекстейджу. 😍 @liliya_yama

Фолловери залишилися в захваті: "Ви дуже гарна пара! А ви Влад,чим більш зрілий і талановитий,тим ближче до людей,не зарозумілий, простий.", "Як безлюдно !!!!", "Класні ❤️", "Гарна пара👍", "Шикарно🔥🔥🔥", "У Львові дуже гарно😍", "Аааа як красиво, ніжно.....😊 очаровашки😉", "Як гарно 💖".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще