Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила жіночний кадр з нової фотосесії, різко змінивши імідж. Так, 44-річна артистка вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а доповнила образ яскравим макіяжем. Варто відзначити, що раптовий образ дуже личить красуні і робить її молодшою, однак сама Наталія зізналася, що змінила стиль не просто так.

Виконавиця зазначила, що "не витримала", адже в її житті відбувається безліч змін. Приміром, у зірки вийшов міні-фільм і джазовий альбом "Любов-то велика сила", а ось особисте життя жінка багато років тримає за сімома замками.

Скажіть, з ким траплялося розсердитися, підстригтися або пофарбувати волосся в часи змін? Так, це експериментальний образ. Не буду приховувати, в моєму житті відбулися серйозні зміни. Але я вірю, що настала біла смуга, і разом з нею народилася пісня “Білий літак” і білосніжне волосся, це літній, яскравий, сонячний настрій. Я готую дуже багато нового матеріалу, який порадує всіх і здивує.

Фолловери не пройшли повз, оцінили образ і зіркові колеги Наталії - Надя Дорофєєва та Герман Ненов: "Дуже личить ,зміна раптова.-20 років як не бувало,Брітні - в молодості прям👍😃❤️", "Вам дуже личить 🙏♥️ до речі, за спостереженнями зараз багатьох «хитає», головне у такий час зануритися усередину себе. І знайти ще приховані внутрішні ресурси 💖 удачі і всіх благ 🍀", "Вау, тобі блонд красиво 💋🌼🌼🌼❤️❤️", "Зовсім новий образ👍І дуже навіть добре😉 Іноді дійсно душа потребує змін😊", "Дуже незвичайний образ!)Ви дуже гарна!😍", "Наташа, ви сила. Краса. Сміливість. 🌺 Нехай у вас завжди буде білосніжна смуга!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".