У наш час актори турецьких серіалів все частіше стають об'єктами жіночого зітхання і навіть захоплення, ніж їх голлівудські колеги. Ми вирішили згадати імена східних красенів, серця яких ще не зайняті.

Джан Яман

Яману 30 років – він досі неодружений. Актор підкорив мільйони жіночих сердець, виконавши роль у популярному серіалі "Рання пташка".

Чагатай Улусой

Акторові вже 29 років, але він неодружений. Мужній і харизматичний Чагатай став мрією тисяч жінок, коли прославився ролями в серіалах "Назвала я її Фериха" та "Прилив".

Мурат Боз

Мурату вже 40 років і він все ще не обручений, хоча офіційно зустрічається зі своєю колегою Аслі Енвер. Крім акторської кар'єри, Боз є відомим турецьким поп-виконавцем.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Альп Навруз

Актор народився в 1990 році в Стамбулі і з дитинства навчався акторській майстерності. Велику слава йому принесла роль у серіалі "Пані Фазилет і її доньки".

Юсуф Чим

Юсуфу 28 років і його серце вільне. Його полюбили за роль у теленовелі "Запах полуниці". Крім зовнішньої привабливості, Чим володіє вокальним талантом. На його рахунку вже є якісний музичний альбом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бурак Озчивіт полоскотав фанаток пишними вусами.

Як повідомляв портал Знай.uа, 34-річчя без пишного торжества – красунчик з "Величного століття" Озчивіт проігнорував день народження дружини.

Також портал Знай.uа писав, що Бурак Озчивіт показав незвичайне фото, зроблене на вулиці.