Відома російська модель і колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня стала головною героїнею розіграшу пранкерів Володимира Кузнєцова і Олексія Столярова.

Так, Вован і Лексус змусили зірку висловитися про поправки до Конституції РФ. Аудіозапис з'явився на YouTube-каналі пранкерів.

По телефону вони представилися бізнесменом Євгеном Чичваркіним з Великобританії і запропонували Боні за 10 тисяч євро розмістити в Instagram відео, в якому потрібно висловитися проти поправок до Конституції РФ.

Також "Чичваркіна" цікавила думка світської левиці про шкоду від вишок 5G і те, чи погодиться вона приїхати в Лондон і "оцінити його гарну постіль".

"Ой, я люблю гарну постіль дуже сильно!" - відповіла Вікторія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У відповідь на пропозицію пранкерів Боня заявила, що згодна, але чекає конкретних інструкцій. Виявилося, що її рекламна публікація коштує від п'яти до семи з половиною тисяч євро в залежності від формату. Пранкери запропонували 10 тисяч євро, на що Боня заявила, що буде рада таким грошам.

До речі, відео відповідного змісту було розміщено в записі зірки вдень 30 червня. Потім вона прокоментувала розіграш пранкерів, коли новина розлетілася мережею.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вікторія Боня остаточно відключила мізки – "Щоб вийти за межі розуму".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня з "Дім 2" втоптала в болото матерів, які працюють за мінімалку.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня передала "запрошення" Ксенії Собчак просто в лікарню.