Відома керівниця гурту "Лісапетний батальйон" та директорка одної з музичних шкіл Наталя Фаліон заявила, що вона дуже сильно сумує за концертами і наразі так страждає, що "аж дурка хапає".

Відповідний відеоролик вона оприлюднила на власному YouTube-каналі.

Так, за словами жінки, яка полюбилася українцям завдяки своїй простоті, зізналася, що вона не знає чим займатися вдома, адже вже все давно зробила.

"Така вимушена пауза затягнулася, концертів немає, скоро дурка візьме. Не знаю, до чого вчепитися. То вирішила поїхати трохи з дому, відвідати старого, доброго та давнього друга. І хочу сказати, що він молодець, пишаюся їм. Ми тісно співпрацюємо з ним, зустрічаємося та часто радуємо вас, дорогі глядачі", - сказала артистка.

Скріншот з відео

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Також вона додала, що хвилюватися не варто, і вже після закінчення пандемії коронавірусу вони влаштують всеукраїнський тур:

"Коля, ми виживемо? Пандемія закінчиться і ми не впадемо в депресію? Ні, звісно. Люди чекайте, ми скоро заявимо про себе як тільки закінчиться ось це все неподобство. Рвонемо з Колею по всій Україні, усі будуть реготати і забудете, яку біду ми пережили".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мікеле Морроне роздягнувся та націлився своїм апаратом прямо на фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.