Як відомо, активно тривають зйомки нового сезону комедійного серіалу "СидорЕнко-СидОренко". Згідно з сюжетом, переплутані понад 16 років тому в пологовому будинку Рома і Вова, а також їх однокласники вступають до ВНЗ. Молоді актори згадали іспити, студентські пригоди та поділилися порадами для випускників, які мріють про акторську професію. Про це пише пресслужба каналу 1+1.

Євген Шекера, в ролі Роми, згадує, що готувався до ЗНО самостійно, а вибір майбутньої професії ретельно обдумував.

"Мені здається, що коливання при виборі професійного шляху - це дилема багатьох молодих людей. Особисто я шукав те, що приносило мені задоволення і відкривало горизонти для пізнання світу. Тверезо оцінивши свої здібності, я вирішив вступати до театрального ВНЗ. Я дійсно вважаю, що акторська справа здатна вплинути на позитивні зміни в цьому світі", - поділився він.

Євген Шекера, 1+1

Також актор радить абітурієнтам театральних ВНЗ підібрати якомога більше цікавого метеріалу, який покаже драматичний та комедійний бік, розкриє індивідуальність.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Направте хвилювання в свою користь і перетворіть його в енергію, яка дає сили. І, мабуть, найважливіше - щиро відповісти на питання: для чого я хочу цим займатися? Це зіграє вирішальну роль", - сказав Шекера.

Петро Ніневський, в ролі Вови, теж згадує, як ретельно готувався до іспитів.

"Весь 11 клас відвідував додаткові заняття з історії України, української та англійської мови. Я розумів, що вдало складені іспити - це квиток в доросле життя і можливість вступати в кращі ВНЗ країни. Також я не хотів фінансово обтяжувати батьків, навчаючись на умовах контракту. Слава Богу, у мене все вийшло", - розповів актор.

Петро Ніневський, 1+1

Також він радить абітурієнтам завжди залишатися чесними перед собою і не опускати руки.

"В університеті нам завжди говорили, що кожен з нас реалізує себе. Але хтось "вистрілить" на 1 курсі, хтось на 3 або 5. А хтось розкриється після 40 років. У кожного свій час, і воно в нього буде", - сказав Петро.

До того ж, він відзначив важливість хорошої підготовки до проб, де відразу треба справити гарне враження.

Вікторія Левченко, в ролі Анастасії, вважає, що дуже важлива віра в себе та свої можливості.

"Батьки вірили в мене, коли я вступала до університету, і вірять досі. А я вірила в свої сили і здібності. Це дуже важливо", - поділилася дівчина.

Вікторія Левченко, 1+1

Також вона попереджає абітурієнтів, що вони вибирають, хоч і яскравий, але, в той же час, дуже складний шлях.

"У ВНЗ на першому курсі нам відразу сказали: "Зараз у вас є своє життя, і є університет. Але через півроку все зміниться". Так і сталося - друзі та розваги, тусовки відійшли на другий план. Потрібно було багато вчитися і працювати над собою", - зізналася актриса.

До того ж, вона завжди прислухалася до порад майстра, який був для неї прикладом.

"В мене раніше був чубчик, але одного разу майстер сказав, що від нього краще позбутися, а точніше - відростити. Я до такої ради прислухалась і зараз зовсім не шкодую. Також майстер допоміг мені подолати "сидром відмінниці". Він навмисне не ставив мене старостою групи та вплинув на мій стиль - я стала носити стильні об'ємні светри і яскраві речі. Цей період в житті мене дуже змінив, я багато переоцінила", - зізналася Левченко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Amazon анонсувала створення серіалу за іграми Fallout.

Як повідомляв портал "Знай.ua", турецький актор з серіалу "Величне століття" спокусив фанаток рожевими щічками.

Також "Знай.ua" писав, що "Володарю кілець" виповнилося 20 років.