Молода дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки. Про це дівчина написала в Intagram.

"Кожен раз, коли мені стає погано, я беру свої емоції під тотальний контроль свого холодного розуму. Я нещодавно переконалася, що ні в якому разі не можна дозволяти негативним емоціям жити в собі більше декількох годин. Постраждати кілька годин - це норма. Але страждати роками - вихід з стану з допомогою фахівця", - пише дівчина.

Катерина розповіла, що часто в житті стикається з ситуаціями, коли не згодна з кимось або відбувається несправедливість. Проте вона прагне поміняти своє ставлення до ситуації, якщо не може змінити саму ситуацію.

"Я максимально контролюю свої емоції, не даючи місця негативу, зла і ненависті. Тому як це все з'їдає тільки мене саму. Я докладаю максимум усвідомлених зусиль, щоб ми з чоловіком були володарями здорової психіки та здорового організму, а це можливо тільки через світ і позитив❤️", - пише Катя.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фанати вражені такими глибокими й мудрими словами Каті і залишили багато теплих слів у коментарях під публікацією.

"100% , я підтримую тебе", "Така маленька доросла дівчинка! Так хочеться Вас обняти", "Фото 🔥 ніжне і сильне водночас", "Катруся🙏❤️як мудро.можна у Вас повчитися так само?", "Підкажіть які книги ви читаєте особливо про емоції і правильні думки", " Кати, це 200% правильно. Я теж так роблю і це чудова рису. Я завжди казала, що ви мудра жінка! А щодо фото, воно ідеальне! Таке душевне, що просто", - пишуть коментатори.

,

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Віктор Павлік ексклюзивно про те, як відгуляє весілля і чому не покличе зіркових колег.

Як повідомляв Знай. ua, Віктор Павлік розкрив таємницю своєї молодої дружини.

Також Знай. ua писав, що молода дружина Павлика розкрила сенсаційні деталі про весілля.