Як відомо, 4 сезон популярного реаліті "Від пацанки до панянки" був найяскравішим в історії даного проєкту. Таких проблемних дівчат ще не зустрічали, а їх життя шокувало кожного глядача. Однак, незважаючи на всі складності, багатьом з них вдалося змінитися на краще.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Зокрема, переможниця шоу Женя Мазур після завершення зйомок помирилася з мамою, позбулася від наркозалежності та стала Instagram-блогером. Також після фіналу відразу кілька учасниць повідомили, що готуються стати мамами.

Спочатку стало відомо про вагітність 25-річної Влади Роговенко. Про це вона розповіла на зйомках спецпроєкту "Експерти на карантині". А незабаром зізналася й Аліна Шевченко. Радісними новинами вона поділилася з фанатами в соціальних мережах.

І от нещодавно одна з фіналісток "Від пацанки до панянки" 18-річна Віка Альохіна розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вагітне фото. Правда, знімок виявився фотожабою.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Віка Альохіна, скріншот Instagram

Варто відзначити, що за допомогою такого провокаційного фото Альохіна вирішила привернути увагу фанатів до giveaway, який вона проводила у своєму акаунті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Женя Мазур розповіла, як змінилася за 15 тижнів в Школі леді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сабіна Шейко покинула проституцію та стала зіркою Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що Аліна Шевченко зізналася, як склалося її життя після реаліті.