Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив забавне спільне відео з красунею-донькою Лізою, яку так обожнюють численні шанувальники. Так, зірковий тато і маленька вирішили пробігтися по галявині їх заміського будинку, рятуючись таким чином від спеки. При цьому артист і крихітка Ліззі охолоджувалися за допомогою "поливалок" для газону.

А як ви спасаєтесь від жари? ))) #крошкаlizi😘

Фолловери залишилися в захваті: "Тато поганому не навчить 😂😂", "Молодці😁", "Норм рама🇺🇦🇺🇦🇺🇦", "які милі 😍😍😍❤️", "Собаки женуться)))", "Гидкий я і найкращий з міньйонів :)", "Такі хольосіє)))", "в юрчика такий крутий сміх", "Схожий на чувака з "Гидкий я" ))".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив веселе відео з карликовою таксою на прізвисько Буся, яка, як виявилося, зовсім не любить воду. Так, пухнаста улюблениця намагалася дістати іграшку з басейну заміського будинку, боячись намочити лапки, а артист прийшов Бусі на допомогу, вдосталь насміявшись і порівнявши таксу з білочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".