Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив забавне спільне селфі з красунею-донькою Лізою, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артист поцікавився, хто засмаг більше - сам зірковий тато чи дівчинка. Варто відзначити, що неозброєним оком можна помітити, як сильно крихітка Ліззі схожа на Юрія.

Допоможіть вирішити спір... Хто більш загоріліший? ))) пожартував Ткач

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Якщо правду, то дівчинка Ліза) Юрчик трошки червоний і все) Юрчик позитивом заряджає)", "Ви загоріліші😍🔥", "Тато)", "Юра, Лізі виграла...хоча б від того, що в неї такий кумедний тато!😉😃", "Донька❤️", "Манюня", "Удвох ви супер 🌞☀️", "Киця😘😘😘,маленька😉.".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач виставив веселе відео з карликовою таксою на прізвисько Буся, яка, як виявилося, зовсім не любить воду. Так, пухнаста улюблениця намагалася дістати іграшку з басейну заміського будинку, боячись намочити лапки, а артист прийшов Бусі на допомогу, вдосталь насміявшись і порівнявши таксу з білочкою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".