Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, приємно здивувала шанувальників, оприлюднивши теперішню та світлину п'ятирічної давності для порівняння.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де вже встигла зібрати чималу армію фанатів.

Так, на першому фото, яке зроблене на днях, Каменських позує біля старезного колодязя в літньому світло-коричневій сукні, а вже на іншій – артистка знаходиться на тому самому місці, але примітна, що виглядає вона молодшою та значно стрункішою.

Фото з допису

"Тут відпочиває душа. Гортай фото, щоб перенестися разом зі мною на 5 років назад", - коротко та лаконічно підписала фотографії знаменитість.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Щодо користувачів мережі, то їм дані фото сподобалися – про це свідчать тисячі лайків та ще більше коментарів, де шанувальники стверджують, що вона просто прекрасна.

Фото з допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Настя Каменських перетворилася на казкову русалочка Аріель.

Як повідомляв Знай. ua, Оля Полякова показала "чим багата", фотограф заливався слиною.

Також Знай. ua писав, що Настя Каменських міні-топі розкрила секрет своєї чарівності.