32-річний актор Михайло Казаков, який прославився завдяки ролі Іллі Полежайкіна в серіалі "Татусеві доньки", опинився в реанімації після падіння з 12-метрової висоти.

Артист настільки захопився фотографуванням навколишніх краєвидів з висоти п'ятиповерхового будинку, що не помітив, як наблизився на небезпечну відстань до краю даху і зірвався вниз.

На щастя Михайла швидко знайшли небайдужі очевидці і викликали швидку допомогу. Його відвезли в реанімаційне відділення лікарні Твері, де в останні роки актор проживає разом з дружиною і сином.

Зараз зірка "Татусеві доньок" знаходиться в палаті інтенсивної терапії. У нього складні переломи обох ніг. За прогнозом лікарів, Михайлу доведеться провести в лікарні щонайменше шість місяців. Потім йому видадуть милиці, за допомогою яких він зможе пересуватися без сторонньої допомоги.

Татусеві доньки, фото Іnstagram
Татусеві доньки, фото Іnstagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Михайло вже поділився в Instagram кадрами, зробленими в лікарні.

"Ласкаво прошу в мій новий світ!" - підписав знімки актор.

Користувачі соцмережі бажають кумиру якнайшвидшого одужання: "Михайло, бажаю вам якнайшвидшого одужання і легкої реабілітації! Не падайте духом, все буде добре!"; "Міша, тримайся, скоріше одужуй"; "Висловлюю вам слова підтримки! Переживемо і цю неприємність! Тримайтеся!".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Татусеві доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

Як повідомляв портал Знай.ua, старшенька з "Татусевих доньок" попалася в мережі одіозного актора: спав п'яний у чужому авто і бив колишню.

Також портал Знай.ua писав, що "татова донька" Мельникова показала синочка, приховувала цілих п'ять років.