Російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто тішить фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Цього разу 32-річна знаменитість опублікувала пост на тему косметології і пластики, в якому запевнила шанувальників, що нічого не робила зі своїм обличчям.

"У свої 32 роки я нічого не робила зі своїм обличчям!!!🥁
Ні колола, ні різала, ні зменшувала, ні надувала, ні відщипувала))) Мого обличчя ніколи не торкалися ніякі голки і апарати 🙅🏼‍♀️ Я не знаю ні однієї назви процедури, крім чищення обличчя. Але навіть на неї я не ходжу. Я не була у косметолога 10 років 👩🏼‍⚕️
Я ніколи в житті (!!!) не користувалася масками для обличчя, скрабами, базою під макіяж, патчами під очі, не робила пілінги і масажі обличчя 🤚🏻 Я навіть зволожуючим кремом не користуюся. Максимум у відпустці раз на рік ніс намажу SPF 50)) Іто 100 разів подумаю )) 🧴
Я рідко користуюся тональним кремом і пудрою.
При цьому я не противник усього цього, навпаки! У кожного свої особливості й потреби.
У мене був сумний досвід (писала про це в пості рік тому 😞), з тих пір я боюся будь-якого незнайомого втручання 👀 До мого обличчя не дозволено торкатися навіть моїй руці і вода з-під крана або в душі 🚿🤦🏼‍♀️", - написала Христина.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, кінорежисер Олексій Учитель умовив актрису знятися в його новому фільмі. Христина Асмус прочитала сценарій кінострічки "Китобій" і дала згоду на роль незважаючи на те, що має роздягтися під час зйомок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус подратувала хейтерів розкішною фігурою – "Скоро розлучена, треба в форму привести себе".

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус відреагувала на чутки про нібито розлучення з коміком Гаріком Харламовим – "Рішення про розлучення моє".