Хіп-хоп виконавиця із Закарпаття Alina Pash випустила кліп на свою нову пісню під назвою N.U.M. (Nobody understand me) з елементами етнічних мотивів.

Ролик відзняли на торішньому фестивалі Brave Factory. Там же вперше була представлена та сама пісня. Прем'єра відео відбулася 7 липня на YouTube-каналі виконавиці.

N.U.M. – арт-маніфест із закликом до усвідомлення власних коренів і незабуття місць сили музиканта.

Пісню 27-річна артистка виконує українською, російською та англійською мовами. Своїм треком Аліна хоче донести те, що в музиці не існує кордонів, а мова – це лише один з інструментів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

N.U.M. – гострий і сміливий меседж, який повністю передає настрій співачки і впевненість у словах: "Підзавалити горизонтів можу я добряче".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тернопільських хлопців з Tvorchi взяла під крило "Золота жар-птиця" – провінційні зірки засяяли на всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.uа, Maruv, Melovin, Alina Pash і Шуфрич зібралися під одним дахом – троє з них робили це вперше.

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona згадала дитинство і показала батьківські архіви: "Знаю, ви молилися".