Відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 53-річна знаменитість виставила серію розкішних кадрів, показавши, як відзначила таємниче свято Івана Купала з 6 на 7 липня, присвячене літньому сонцестоянню. Так, артитска приміряла білу вишиванку-оверсайз, розшиту червоними нитками та світло-блакитні джинси, доповнивши образ ніжним макіяжем і невеликим віночком.

Знімки Ользі пощастило зробити в листі папороті, адже за повір'ями, рослина розпускається всього на мить, а той, хто встигне її зірвати - знайде магічну силу і багатство, зможе розуміти мову тварин і птахів, пророкувати майбутнє.

Ну як без гарних фото в день Івана Купала...🌼 А хто побачить цвіт папороті,тому відкриється найпотаємніше!🌿 поділилася емоціями Сумська

Фолловери залишилися в захваті: "Чудова.Ніби Лісова Мавка❤💋", "найкрасивіші жінки в Мексиці - Лусія Мендес,а в Україні Ольга Сумська❤️❤️❤️", "Ви неймовірна!❤️", "Наша Народна гарнюня! Обожнюю!", "Красива і неповторна ❤️", "Чарівна!!!!🌹🌹🌹", "Красуня 👍", "Оце жінка... Як дороге вино з віком ще краща....🙌👏👏👏👏👏👏", "Дуже красива!!!🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.