Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила цікаве відео, на якому позувала в одному із закладів Києва в компанії режисера Германа Ненова і молодих хлопців. 44-річна артистка вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд, а образ доповнила чорною сукнею з глибоким декольте.

При цьому Наталія заінтригувала численних фанатів новинкою - піснею "Белый самолет" і кліпом, який і обговорювала з хлопцями.

Робочий тиждень в самому розпалі. ⠀ Готуємо для вас грандіозну роботу. Відео, концертну постановку ну і звичайно ж пісню #белыйсамолет ⠀ Чекаєте? Вгадаєте коли прем'єра?

Фолловери не пройшли повз: "Дуже круто зі світлим кольором 👍", "Чекаємо. Чим швидше, тим краще 🙏🌹😉", "Вау...блондинка...Наталя,👍!!! Несподівано", "Вам дуже личить ваш новий образ😍", "Варто жінці змінити колір волосся - зовсім інша , тільки голос той же😂", "🌹Наталочко виглядаєте просто супер ,,, Хлопці не шокуйте , перебір !🌹🌹🌹🌹🌹🌈🏖🍒", "Вааау, дуже гарний колір!❤️🔥", "Класний експеримент з волоссям 👍, вам дуже личить , заліково +++".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".