Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла оо обов'язкове використання сонцезахисних кремів і олій.

Так, артистка позувала, граючи в басейні з маленькою донькою Мією і демонструючи струнку фігуру в бікіні, а ось до засмаги попросила поставитися серйозно, закликавши вибирати засоби тільки в аптеці серед дерматокосметики, а також перевіряти родимки.

Літо, засмага, купання ☺️☺️☺️ Тотальне задоволення, але в цьому екстазі не забуваємо про важливе, про захист від сонця 🙌🏻 Є 2 типи променів: UVA і UVB. 1. UVA промені (95% від усього ультрафіолету), які доходять до поверхні землі цілий рік. Вони проникають крізь хмари, скло та епідерміс. Проникають дуже глибоко і викликають: фотостаріння, алергію, пігментацію і навіть рак шкіри 🤷🏼‍♀️ . Неприємно, але факт. 2. UVB промені складають 5% від усього ультрафіолету. Вони викликають засмагу, а іноді і опіки 🥴. ✅ Дуже важливо вибирати сонцезахисні засоби, які захищають від цих двох типів променів ☝🏻 ✅ На роботу і на прогулянку теж наносити захист хоча б на обличчя. Я без легкого флюїду не виходжу з дому. Він гіпоалергенний і можна наносити під очі, не липкий. ✅ безпечно Засмагати - це до 11-00 і після 16-00, обов'язково використовувати сонцезахисні засоби і оновлювати кожні 2 години, якщо перебуваєш на сонці або купаєшся. ✅ Підбирати захист під свій вік і тип шкіри! При пігментації, непереносимості сонця, акне, жирній шкірі - вибирай продукти для вирішення локальних проблем. ✅ Дітям - тільки дитячі засоби. Малюкам до 6 місяців не рекомендується взагалі знаходитися під прямими сонячними променями. Сонцезахисні засоби краще вибирати в аптеці серед ДЕРМАТОКОСМЕТИКИ, вона протестована і рекомендована дерматологами 🙌🏻. Завжди використовуйте сонцезахисні засоби на вулиці і перевіряйте родимки вдома ❤️.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливому плаття показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.