Відомий російський ведучий і актор Дмитро Нагієв після розлучення з Алісою Шер ретельно приховує своїх коханих жінок і дітей від очей громадськості. Однак у росЗМІ з'явилася інформація про позашлюбну доньку шоумена.

Так, друзі актора розповіли, що Дмитро давно перебуває у шлюбі з ведучою Наталкою Коваленко. Подружжя живе в заміському будинку під Санкт-Петербургом і разом виховують 11-річного сина Марка.

За розповідями знайомих Нагієва, що в Москві у актора є ще одна сім'я: 45-річна коханка Анна Спектор, яка народила йому доньку Миру. 8-річна дівчинка носить прізвище батька.

Нагієв, фото Instagram
Нагієв, фото Instagram

Спектор разом з дитиною живе на Новоризькому шосе в котеджі, розташованому в селищі Княже Озеро. Двоповерховий будинок з чотирма спальнями для своєї родини придбав Нагієв. Вартість такого житла оцінюється в 30 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Вона зустрічається з Нагієвим близько 15 років. Коли Коваленко перейшла в статус таємницею цивільної дружини і почала облаштовувати їх з Дімою пітерське гніздо, Нагієв почав їздити на гастролі один. Або в супроводі Анни. На честь неї він назвав свій благодійний фонд "Анна"", - поділився товариш знаменитості.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дмитро Нагієв розповів про кохану жінку: "Дослужилася зі мною до генеральші".

Як повідомляв портал Знай.uа, Нагієв кинув танцювальний виклик "пухляшу" з Little Big і заробив два мільйони – "Може, стану героєм".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Тодоренко Влад Топалов ошелешив фанатів фото голих сідниць.