З'явилася інформація, що податкова відсудила у російського актора Михайла Єфремова 117 тисяч російських рублів (45 тис. грн.) через борги за джип, на якому він потрапив у аварію в центрі російської столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Mash".

Автомобіль Михайла Єфремова після ДТП, фото: rbc.ru
Автомобіль Михайла Єфремова після ДТП, фото: rbc.ru

"Рок-н-рольщик всієї Русі ганяв на "Гранд Черокі", за який не доплатив 117 650 транспортного податку. Мировий суд Хамовнічеського району стягнув цю суму з актора за запитом ФПС №4. Правда, машина вже навряд чи кудись поїде. Все, що від неї залишилося, припарковано на службовій стоянці поліції.", - пишуть автори публікації.

Михайло Єфремов, фото з вільних джерел
Михайло Єфремов, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як відомо, автомобіль актора Михайла Єфремова, на якому він потрапив у ДТП, знаходиться за парканом УВС по ЦАО Москви. Про це повідомило джерело в столичному ГУ МВС, він також надав фотографію автомобіля російським журналістам.

Також варто нагадати нашим читачам, що місяць тому сталася резонансна ДТП за участю російського актора Михайла Єфремова - його джип на повному ходу врізався в фургон, водій якого помер від травм.

За долею зірки зараз стежать тисячі шанувальників, колег і друзів. Багато з них відверто співчувають і переймається за Єфремова. У їх числі 81-річна акторка Лія Ахеджакова. Акторка багато років знає Михайла Олеговича і щиро хвилюється за нього.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мати Єфремова серцем відчувала біду задовго до аварії.

Як повідомляв Знай.uа Джигурда повторив "подвиг" Волочкової і попався – затримано поліцією.

Знай.uа писав, "Готовий платити", - адвокат заявив, що Єфремов відмовився визнати провину за ДТП.