Учасниця реаліті "Від пацанки до панянки" і героїня серіаліті "Пацанки. Нове життя" Ірина Слюнько розповіла про столичному житло, яке їй подарували як переможниці проекту.

На проекті Ірину назвали Синька. Причиною стала її залежність від алкоголю. Незважаючи на проблеми, дівчина зарекомендувала себе як весела і життєрадісна. Тому після реаліті її запросили взяти участь у ще одному проекті Нового каналу – серіаліті «Пацанки. Нове життя». В якому Ірина виграла квартиру в столиці.

"Завдяки підтримці глядачів я стала переможницею першого сезону "Пацанки. Нове життя", – каже Слюнько. – в подарунок дійсно отримала квартиру. Відмовлятися від неї я не збираюся, а, навпаки, планую підкорити Київ!"

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Тоді чому учасниця двох проектів Нового каналу не живе у своїй столичній квартирі, а повернулася в рідний Херсон? "Пацанка" каже, що це один з найпоширеніших питань, які їй задають.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"В квартирі проживає мій чоловік, який працює в Києві, – пояснює Іра. – А ми з сином не переїжджаємо, так як не зробили там повноцінний ремонт. Зараз Влад (син "пацанки" – прим.ред.) готується до вступу у вуз, тому всі гроші йдуть на підготовку та репетиторів. Але коли ми закінчимо з цим, то обов'язково продовжимо робити ремонт".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ще одна учасниця реаліті округлилася після проекту.

Як повідомляв Знай. ua, фіналістка проекту Настя Іваненко не дала потонути дитині.

Також Знай. ua писав, що "Пацанка" кинула проституцію і стала зіркою Instagram.