Резидент російського комедійного шоу Comedy Club Гарік Харламов влаштував вечірку після оголошення про розлучення з актрисою Христиною Асмус.

Так, на минулих вихідних Гарік Харламов влаштував для друзів і колег вечірку з приводу закінчення зйомок проекту. Галаслива компанія розважалася в караоке-клубі в центрі Москви. У закладі розповіли, що комік там частий гість, оскільки господар його знайомий.

До речі, Харламов під час вечірки навіть зіграв на гітарі, пишуть російські таблоїди.

За словами співробітників, при бронюванні залів під вечірку зірка пожартував: "Заодно розлучення відзначу".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За даними росЗМІ, Гарік йшов зі свята один. Христина Асмус його не супроводжувала. При цьому на вечірці були присутні знамениті актриси, імена яких не розкриваються.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харламов різко відреагував на слова ведучого комедійного шоу на YouTube Comment Out Володимира Марконі, який раніше заявив, що Христина Асмус з чоловіком оголосили про розлучення в рамках програми.

Як повідомляв портал Знай.uа, недарма Асмус "смотала вудки" – організатор гастролей Харламова розповіла про його неадекватну поведінку.

Також портал Знай.uа писав, що Асмус не витримала і розкрила всі карти – "Рішення про розлучення моє".