Відома українська співачка, акторка студії "Жіночий квартал" Віра Кекелія часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті наважилась розкрити їх з чоловіком Романом Дудою головний секрет - виявляється, зіркова красуня довгий час дуже вдало приховувала вагітність. 1 травня парочка вперше стали батьками - на світ з'явився маленький хлопчик на ім'я Ваня.

Молода мама вирішила не засиджуватися в декреті - красуня як і раніше відвідує репетиції "Жіночого кварталу", а днями ще й стала героїнею шоу "Хот зверху?", ведучою якого є Леся Нікітюк. Так, артистка приміряла жіночне ніжно-блакитне плаття, доповнивши образ елегантними аксесуарами і пожартувавши, що в такому вбранні схожа більше на телеведучу, а не на гостю розважального проекту.

На цьому фото я більше схожа не на учасника розважальної передачі, а на ведучу новин😂 Ювілейний випуск «Хто Зверху» дивіться вже зовсім скоро на @novy_channel ;)

Фолловери залишилися в захваті: "Яка Ви неймовірно красива . І чомусь на цьому фото дуже схожі на Марту😻😻", "Віра, ти красуня!!!❤️❤️❤️", "Красива, сил немає!)", "Ти чудова з цією зачіскою і кольором! Мадонна❤️", "Тобі дуже личить😀", "Веруня така красива😍😍😍😍", "Ти красуня♥️", "Боже, яка краса!!!", "Завжди прекрасна! 😍", "Ну дуууже красива🙏🙏".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще