Тетяна Брухунова – 31-річна помічниця гумориста Євгена Петросяна, яка стала його новою коханою. Гуморист навіть розлучився зі своєю дружиною – актрисою Оленою Степаненко після чуток про роман з Брухуновою. Тетяна часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і в цей раз красуня показала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі, а в підписі до нього натякнула на особливу рису своєї зовнішності.

Як видно, на прогулянку Таня вийшла в синіх джинсах і сірій футболці з веселим принтом, поверх якої накинула рожевий картатий піджак. Свій образ красуня доповнила величезними сонцезахисними окулярами і кокетливим обручем-бантиком синього кольору на голові. Вона сидить на лавці, закинувши ногу на ногу і з посмішкою на обличчі дивиться в камеру. У підписі до кадру Брухунова натякнула на особливу рису своєї зовнішності. "У ямочки на жіночих щоках провалюються фортеці. Японська прислів'я", - написала вона. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, дружина Петросяна Брухунова перетворилася в Карлсона, збирається пустувати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дружина Петросяна Брухунова розкрила головний секрет стрункої фігури, Степаненко таке і не снилося.

Також портал "Знай.ua" писав, що обраниця Петросяна зізналася у своїх слабкостях — не любить запивати.