Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала забавний чорно-біле фото, на якому позує в незвичайному образі, а в підписі до нього зізналася, кого не пускає в своє життя.

"Оточуйте себе своїми. В дитинстві пам'ятаю кожного другого називала «друг/подруга», а батьки робили… не те, щоб зауваження, скоріше акценти на тому, що в житті твоєї друзів можна буде перерахувати на пальцях однієї руки. Слава Богу, я не стикалася з зрадою з боку друзів, мабуть, у мене виходить фільтрувати своє коло спілкування і не пускати до нього людей, які потім доставляють тобі неприємності. Люди, які вас дратують, з ким хочеться уникнути спілкування/зустрічей, а їх Instagram не несе нічого корисного для вас – прибирайте зі свого життя, відписуйтесь і яка різниця, хто що подумає про вас?", - написала Наташа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.