Популярна українська співачка Оля Полякова, яка зайняла місце Володимира Зеленського у шоу "Розсміши коміка" і була тренером гумористичного шоу "Ліга Сміху", часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала спекотне відео з яхт-прогулянки, в якому з'явилася в жаркому пляжному образі.

Як видно, Оля відображена лежачи на залитій сонцем палубі в еротичній позі, витягнувши довгі стрункі ноги, якими явно хвалиться. На ній стильний чорний купальник, який красиво підкреслює ідеальну фігуру і легкий загар. Волосся співачки розпущені і розпатлане вітром, а на її очах модні сонцезахисні окуляри. У підписі до публікації Полякова написала: "Пишуть фотошоп, ось вам пруф. Дівчата давайте до мене в марафон, всі такі будете! І запам'ятайте: чим стрункішою ноги, тим вони виглядають довшими!". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію артистки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.