Як відомо, актори та творча група проєкту "Великі Вуйки. Вдома краще" активно продовжують працювати над зйомками другого сезону. Прем'єра серіалу відбудеться вже восени. У свою чергу, актори вирішили поділитися з українцями своїми улюбленими місцями відпочинку в країні. Про це повідомляє пресслужба телеканалу "1+1".

Великі Вуйки. Вдома краще, 1+1

Так, креативний продюсер і актор Юрій Горбунов, в ролі Івана Петрука, зізнався, що відкрив для себе безліч чудових місць на Київщині. До того ж, він рекомендує не проходити красу на острові Труханів.

"Нещодавно я захопився яхтингом. Вийти на Дніпро - дуже хороший спосіб релаксу та дистанціювання від робочих питань", - сказав Горбунов.

Юрій Горбунов, 1+1

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Серед улюблених місць відпочинку шоумена також Одеса та Карпати.

"На щастя, Україна велика та неймовірна для подорожей. Якщо хтось не був, дуже рекомендую відвідати Кам'янець-Подільський. Львів для нас з Катею є романтичним місцем, але там завжди людно та гамірно. А якщо хочете побути наодинці - дослідіть місця на Київщині", - додав він.

Актриса Інна Приходько, в ролі Олени, поділилася своїм місцем перезавантаження - СМТ Чорнобай Черкаської області.

"Коли приїжджаю додому, обов'язково йду з татом на рибалку. Насолоджуюся тишею, свіжим повітрям і відпочиваю від шалених ритмів столиці", - зізналася вона.

Інна Приходько, 1+1

Також Приходько сподівається цього літа побувати в Карпатах.

Назар Задніпровський, в ролі Штефко, теж знаходить відпочинок і можливість для відновлення здоров'я в Україні.

"Мені подобається Свалява на Закарпатті. Вже є улюблені санаторії, обов'язково п'ю там лікувальну воду", - поділився він.

Назар Задніпровський, 1+1

Цього літа Задніпровський проведе "відпочинок" на зйомках, репетиціях і виставах.

Надія Мейхер, в ролі Галини, зізналася, що її улюблене місце – ліс.

"Я люблю гуляти в лісі, з дітьми або сама. Така прогулянка дозволяє побути наодинці з собою, у власному просторі, що для мене дуже важливо. І я не шукаю певне місце. Ліс чудовий скрізь і завжди", - розповіла вона.

Надія Мейхер, 1+1

Володимир Ніколаєнко, в ролі Боді, радить від'їхати від Києва кілометрів на 40, де можна побачити дивовижні місця.

"Краса в Україні скрізь! Особисто я найбільше люблю повертатися до Бердянську, Львову та Дніпра. Кожне місто зустрічає тебе по-своєму щиро та колоритно", - сказав актор.

Володимир Ніколаєнко, 1+1

Арам Арзуманян, в ролі Вазгена, каже, що його улюблене місце відпочинку - біля батьків.

"Я виріс у Мелітополі, поблизу Азовського моря. Тільки з'являється можливість, намагаюся хоч на кілька днів поїхати до рідних. А ще мій тато влітку святкує день народження, тому поїздка додому в цей період вже давно стала приємною та важливою традицією", - розповів він.

Арам Арзуманян, 1+1

Володимир Горянський, в ролі Голови села, стверджує, що одне улюблене місце в Україні вибрати неможливо.

"Україна багата красою природи та архітектури. Ми з сім'єю дуже любимо Карпати, Шацькі озера, ліси Житомирщини. Іноді просто вирушаємо гуляти Львовом і Чернівцями. А влітку, коли є вільні між зйомками дні, намагаємося потрапити до Одеси. Якщо поїздити, розглянути, там можна знайти місця з абсолютно чистим морем", - сказав актор.

Володимир Горянський, 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відомо про зірку серіалу "Не родись красивою".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Женька з "Сватів" вийде заміж за іноземця.

Також "Знай.ua" писав, які таємничі романи крутили зірки серіалу "Татові доньки".