Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскравий кадр з нової фотосесії, на якому позує в цікавому образі, а в підписі до нього залишила забавне визнання в любові.

Як видно, перед камерою Алла з'явилася у цікавій локації, а знята вона з вельми незвичайного ракурсу. Дівчина вийшла до фотографа в цікавому сірому піджаку, під яким видно щось чорне. Її волосся розпущене і трохи скуйовджене, а на обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри, вона пафосно дивиться в камеру. У підписі до кадру Добкіна написала: "Обожнюю цю дівчинку. Бо вона бачить мене, навіть не бачу я себе. @dlvphotooo спасибі @statusfg за мій наряд і @irushamakeup за мене красиву. Як вам? Голосуємо". Фолловери кинулися активно обговорювати нове фото дівчини, засипає компліментами і захопленими коментарями, деякі зазначили, що Алла сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.