Російська співачка, яка вже кілька десятиліть поспіль не втрачає свою популярність Алла Пугачова вже відзначила свій 71 день народження і схоже не збирається перетворюватися yf блогера, щоб постійно оновлювати свої соціальні мережі на предмет різних фото, їх і так вже мільйони.

Тим не менш нещодавно Примадонна опублікувала дуже цікаве відео. Про це стало відомо завдяки новій публікації Алли Пугачової в мережі Instagram.

Примадонна вирішила порадувати шанувальників, знявши на відео, як сама вона каже, "стежку чудес", яка розташована на задньому дворі її будинку. Як виявилося, це була стежина, встелена конюшиною, за якою, до речі, доглядає виключно Максим Галкін.

До ролика Примадонна приписала невеликий коментар, в якому порадила всім загадати бажання.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До речі, днями раніше, сад, який знаходиться в околицях замку фанатам показав і сам Максим Галкін, а потім його естафету прийняла Софія Ротару.

Армія численних прихильників Алли Борисівни зазначають, що в період карантину Примадонна стала виходити на зв'язок в соціальній мережі значно частіше. Найімовірніше, це пов'язано тільки з тим, що побутових справ у неї немає, та й знатися в самоізоляції нічим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 44-річний Максим Галкін здивував новим захопленням без Алли Пугачової: "Як принц".

Як повідомляв Знай.uа Галкін робить нову зірку з 6-річної доньки: Ліза поспішає назустріч пригодам.

Знай.uа писав, Пугачову на шикарному курорті застукали в компанії пузатенького продюсера - "В будь-якому віці...".