Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість вразила численних фанатів раптовою заявою - вони з Гаріком розлучаються.

Причину зірки вирішили не розголошувати, однак зазначили, що це було не одномоментне рішення, а доньку Анастасію пара все одно збирається виховувати разом.

Так, артистка поки намагається не акцентувати увагу на розлученні, розбавляючи свій профіль різними фото і відео. Приміром, Христина виставила сонячний кадр з кухні, розповівши, як стежить за шкірою обличчя, адже красуня дійсно виглядає дуже молодо навіть для 32 років. Зірка зізналася, що у неї є ряд правил - наприклад вона умивається "Хлоргексидином", не тестує нову косметику, а тільки перевірені засоби, не дає облизувати обличчя собакам і багато іншого.

Отже. Продовжуючи тему невинності обличчя..🤪 Смішно, що у багатьох виникло відчуття, що я взагалі не вмиваю обличчя 😂🤦🏼‍♀️ Як ніби його можна вмивати тільки водою з-під крана ))))) Коли я змиваю макіяж замість води я використовую “Хлоргексидин», а волосся мию головою вниз, щоб водопровідна вода на нього не потрапляла 🧖🏼‍♀️🚱 Після того як на зйомках 10 років тому сталася вся ця історія 🦠, я купувала хорошу воду в маленьких пляшечках в магазині, ставила її в холодильник і нею вмивалася. Потім перейшла на лід 🧊 А потім і зовсім від цього відмовилася і тепер я самопроголошений амбасадор «Хлоргексидину» 😂 Як-небудь запишу відео процесу. Далі, мій «догляд» за обличчям: - тільки мінеральна Косметика - Змиваю макіяж одним і тим же молочком 100 років 🧴 Не торкаюся обличчям поверхонь (підлога, диван, сидіння машини і т. д.) - Міняю постільну білизну дуже часто 🛏 - Ніколи не залізу пензлем у баночку з пудрою!!!Тільки висипаю пудру на свіжу серветку і вже туди вмочую пензлик - Часто розпарюю обличчя у ванній (коли є можливість в лазні чи сауні, але не хамам!)😅 Ні в якому разі не даю облизувати своє обличчя собакам! Розумію, що це нормально, але я постійно бачу протилежне 🐕 - Пензлі для макіяжу мою і обробляю спиртом після кожного застосування (навіть якщо це декілька разів на день) і міняю кисті на нові дуже часто - Постійно обробляю телефон антисептиком 📱 - Візажист ніколи не спирається ліктем об моє обличчя, коли фарбує. Всі мої вже призвичаїлися робити стрілку, а нові максимум через серветку - Сонячні окуляри я обробляю спиртом перед кожним надяганням! 😎 - Коли мене збризкують лаком для волосся, я завжди закриваю обличчя - Я вмиваюся хлором не тільки на ніч, але і поливаю ним обличчя протягом дня навіть на макіяж. При цьому я не промакиваю обличчя потім серветкою або рушником, тільки природне висихання 💦 - Я не пробую нічого нового для обличчя (роками одна і та ж вмивалка і одна і та ж косметика). У мене немає можливості на експерименти. А раптом шкіра не візьме щось нове? А завтра в кадр 📽 Загони? Психосоматика? Може бути. Але це МОЄ ОБЛИЧЧЯ. Мій робочий інструмент. І я хочу, щоб він був у порядку. І до тих пір поки моя «система» працює, я буду

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.