Популярна співачка Лоліта Мілявська презентував своїм прихильникам новий кліп, який було зроблено на композицію "Кисень". Відомо, що робота над ним велася під час режиму самоізоляції.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лоліти в мережі Instagram.

У новому кліпі Лоліта постає у вигляді андроїда, якого по частинах збирають у єдине ціле. Навколо — ретроспектива всіх етапів творчих метаморфоз співачки і епізодів з її життя у вигляді окремих "блоків пам'яті". Анімація і дизайн бекґраундів викликають у пам'яті образи з наукової фантастики.

Лоліта, скріншот: Instagram
Лоліта, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Працювати над створенням відеоролика їй довелося дистанційно. Лоліті допомагала команда з Києва, колеги працювали без вихідних і практично цілодобово. За словами Лоліти, найважчим завданням було нанести на обличчя точки за певним техзавданням. Причому їй не можна було рухатися і виявляти які-небудь емоції. Така процедура знадобилася для 3D-зйомок.

Співачці довелося відпрацювати близько 30 дублів. "Це виявилося складніше, ніж я думала", — написала Лоліта. Шанувальники зазначили, що співачка виглядає років на 40. А ще вони помітили, що артистка схудла за час самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ірма Вітовська поділилася своїм болем - "Шкода, що не побачимось, південна перлина".

Як повідомляв Знай.uа "Відмажеться улюблений адвокат", - Лоліта почала красти у друзів, відеодоказ.

Знай.uа писав, Повалій виклала особисту "драму" на загальне обговорення: "Я не можу без тебе".