Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий сонячний кадр, відправившись в теплі краї вперше після тривалої самоізоляції. Так, артистка позувала в чорному міні-бікіні, прозорій майці і білосніжних шортах, засвітивши струнку фігуру на тлі тропічних рослин і обідньої тераси. Красуня також зазначила, що кожен сам творить свою долю, тому жити треба "на повну".

Ти сам малюєш своє життя! Вибирай кольори яскравіше😊

Фолловери не пройшли повз: "Відпочила Лободушка☀️😘😘😘 яскраві вогні танцполу)", "Яскравіше нікуди 😈", "оце ви краса, кожен раз з розуму зводите!!!!! 💓", "Ми скучили за тобою Серденько 😘😻❤️", "Красуня ♥️ Фігура просто гармата👑🔥", "Блищу яскравою зіркою 🤪", "Чим яскравіше , тим соковитіше життя!!!", "ліфчик зайвий".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Були і ті, кому не сподобався пляжний образ Світлани: "Що робить хрест на тілі напівголої жінки? Зробили моду з релігії 😒", "СВІТЛАНА ВИ ЗМІНЮЄТЕСЯ. ДЕ С Е Р Е Д И Н А", "Як завжди ширинка і пояс розтібнуті,а штани які ганебні, 5рублів косшують вони на черкізовському, малолітки такі штанці носять, але ніяк доросла жінка", "Що ж такі шорти ганебні?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.