Романтичного реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть попри звинувачення в піарі, пара залишилася разом, почала жити, а нещодавно навіть одружилася. Правда пишне торжество закоханим довелося перенести через карантин, у них була лише скромна церемонія. Нещодавно Даша показала в Instagram миле фото, на якому позує разом з чоловіком, а в підписі до нього похвалилася шанувальникам, що їм з Микитою вдалося купити свою квартиру.

"Не можу з вами не поділитися. Близько місяця ми з Микитою ходимо в напрузі і нескінченно працюємо на результат. Ми працювали на спільну мрію. Кажу "МИ", тому що те, про що я зараз вам розповім – це наша спільна заслуга. 3...2...1... Ми купили квартиру. Просто офигеть. Ось це подарунок один одному на весілля. Досі ми не можемо в це повірити. Завжди потрібно розставляти пріоритети, в цьому ми з Микитою зійшлися. Дорогі машини і речі – це звичайно круто, але куди краще, коли у тебе є своя житлоплоща і свої стіни в столиці. У столиці, Карл. Це неймовірне відчуття, коли ми змогли зробити це самостійно, без допомоги наших батьків. Разом ми зможемо гори звернути, і загасити вогонь. Будучи на острові Балі, ми загадали одне бажання на двох, яка не змусило себе чекати. Буде мета – буде і можливість. І всі наші мрії обов'язково збудуться", - радісно написала Даша. Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дівчата, засипаючи її компліментами і привітаннями в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.