Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували кілька архівних фотографій, на яких співачка з'явилася в дуже незвичайних образах.

Так, на першій фотографії Тіна відображена, сиди в розкішному кріслі в гордій позі, закинувши ногу на ногу і хитромудро склавши руки. На ній короткий повітряне платтячко з багатошаровим подолом, яке нагадує наряд казкової принцеси, при цьому на її ногах брутальні чорні чоботи. Короткі волосся співачки акуратно покладені, а на її обличчі легкий макіяж, вона з викликом дивиться в камеру. На другій фотографії Кароль вже в більш кокетливому образі, вона з'явилася перед камерою, сидячи на драбині. На ній сукню, але на ногах акуратні туфельки, а сама вона мило посміхається в камеру. Численні фанати не пройшли повз, вони в захваті від нового образу зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації, деякі зазначили, що тут Тіна не схожа сама на себе, а інші збентежені її ідеальним виглядом.

До речі, в цьому ж записі фанатам показали ще одне архівне фото Тіни Кароль, де її можна побачити в порожньому концертному залі, вона ніби була відображена спонтанно і несподівано, але виглядає просто приголомшливо. На ній прості сірі джинси і світла кофточка, волосся красиво укладені, а на обличчі зовсім немає макіяжу, вона задумливо дивиться в камеру, торкаючись рукою обличчя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.