Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала досить зухвале фото, а в підписі до нього спантеличила фанатів пропозицією.

На новій фотографії Христина відображена, розкинувшись у кріслі з розсунутими ногами, мабуть, на літній терасі. Перед камерою вона з'явилася в спокусливому червоному брючному костюмі, під який обрала витончені чорні босоніжки на шпильці. Її волосся розпущене і красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж з червоною помадою, вона стомлено дивиться в камеру. У підписі до кадру Асмус написала: "Майже від кожної людини, що не має відношення до кіноіндустрії, я чую фразу, що вони мріяли б знятися у фільмі. Уявіть, що вам запропонували знятися в кіно. У будь-якій ролі. Якого персонажа і жанр ви б обрали?".

Фани в захваті від нового фото зірки, її засипають компліментами в коментарях до фото, деякі почали відповідати на її загадковий питання. "Строгу вчительку", "Я б зіграла супергероя у фільмі Marvel", "Фатальну жінку", "Важка дитина, трагічна драма", "Ой не хочу я зніматися в кіно", "Хотів би знятися у фільмі Текст з телефоном в руках", "Кохану головного героя", "А Ваша роль мрії?", "Я була б жінкою агентом", "Щось типу Леон кілер", "Христина, до вас таке запитання", "Жанр фантастичний бойовик. Крутого головного героя, який рятує всесвіт!", - пишуть в коментарях до фото Асмус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.