Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила тизер кліпу на пісню "Белый самолет", режисером якого став Герман Ненов. Так, артистка запланувала яскраву прем'єру ролика на 14 липня в стилі серіалу "Санта-Барбара", однак щось пішло не так і численні фанати не дочекалися заповітної новинки.

Однак Наталія поспішила заспокоїти українців, зізнавшись, що сталися неполадки, які будуть усунені до ранку четверга. При цьому красуня приміряла новий образ з ніжним блискучим макіяжем і навіть намальованою срібною блискавкою на лівому оці, як на легендарному кадрі культового виконавця Девіда Боуї.

Пілот «Блискавка» повідомляє Вам, що погода була нельотна, і блискавично доставити новий хіт не вдалося! Просимо завтрашній день на договір з небесами і рано вранці в четвер летимо! Ловіть новий, третій образ з мудвідео! Обирайте 1, 2 або 3? Ps. Дякую що ви зі мною! Дякуємо ви чекаєте! Спасибі моїй команді , всім хто зараз працює. Трошки наберемося терпіння і.... Я люблю вас!

Фолловери залишилися в захваті: "Ось це Девід Боуї, я розумію", "Дуже чекаємо 😻❤️", "Красуня, нова, світла і дуже молода👍", "Вам добре з таким кольором волосся 👍", "Вам блонд! Дуже класно!👏😍", "Дуже гарно,,,цей колір вас молодить,,,так тримати,,супер❤️😍☺️", "Вам дуже гарно з таким кольором волосся!👍👍👍❤️❤️", "Вже не можу дождатся 😭🤪😁✈ всі 3 супер 😍", "Ви крута!!!💃👌😚".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним хоббі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".