Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве відео, відправившись в теплі краї вперше після тривалої самоізоляції. Так, артистка позувала перед вечіркою в коротенькій білосніжній сукні, засвітивши нескінченні ноги і струнку фігуру. Волосся красуня вирішила залишити розпущеним, влаштувавши грайливе дефіле з танцями просто на сходах.

#partytime 🔥

Фолловери не пройшли повз: "Довгі ніжки крокують доріжкою😍😘", "Ого! Давно я не бачила такі супер міні сукні 😅", "Чекаємо сингл💣 такий же гарний, як Ви)", "ніфігова у вас паті", "Про таких кажуть - мрія 🤩 і не тільки чоловіки🤣👏", "ПОЖЕЖА🔥🔥🔥", "Щикааарно🙃🔥🔥", "Ух ти ж! Йде така крута🔥🔥🔥", "Як завжди гаряче🔥🔥🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Світлана Лобода виставила яскравий сонячний кадр, відправившись в теплі краї вперше після тривалої самоізоляції. Так, артистка позувала в чорному міні-бікіні, прозорій майці і білосніжних шортах, засвітивши струнку фігуру на тлі тропічних рослин і обідньої тераси. Красуня також зазначила, що кожен сам творить свою долю, тому жити треба "на повну".

При цьому думки шанувальників з приводу пляжного образу красуні розділилися. "Що робить хрест на тілі напівголої жінки? Зробили моду з релігії 😒", "СВІТЛАНА ВИ ЗМІНЮЄТЕСЯ. ДЕ С Е Р Е Д И Н А", - писали одні.

Інші захоплювалися кумиром: "Красуня ♥️ Фігура просто гармата👑🔥", "Блищу яскравою зіркою 🤪", "Чим яскравіше , тим соковитіше життя!!!", "ліфчик зайвий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.