Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила нове фото, сидячи на траві і насолоджуючись теплими літніми днями, а також яскравим сонечком. Так, артитска приміряла світшот коралового кольору, блакитні штани і білосніжні кеди, позуючи з недбалим пучком на голові і без краплі макіяжу.

Красуня зазначила, що такий ніжний кадр зробила для неї молодша, 3-річна дочка Євдокія, саме такою вона бачить зіркову маму. Варто зазначити, що Ольга та її чоловік Володимир Локотко разом виховують трьох дітей: Злату Мітчелл, Валерія і Євдокію.

Фотографію зробила трирічна Євдокія. Її бачення мами🙃

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися. Одні залишилися в захваті, інші ж хвилювалися за вагу кумира: "Оля, ну Ви вже така прям худюсенька, що хочеться , щоб Ви трохи більш їли🤗", "Так, Олю, попри всі компліменти, хочеться Вас нагодувати❤️", "Дуже гарне фото💕🌺🙏", "дуже втомлена, нездоровий вигляд.", "Як красиво!!! ❤️❤️❤️", "Така прекрасна, Олечко👍👍🔥", "Ваша донечка умнічка 😍 і її бачення своєї мами 🔥🥰", "Неймовірна жінка💕".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ольга Фреймут виставила нове відео, в якому вирішила навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка на цей раз показала, як правильно їсти кукурудзу в ресторані або в гостях, щоб це виглядало більш естетично, та й руки не обпікало. Ольга представила багатьом невідомий раніше винахід - тримачі для кукурудзяних качанів, а ще зазначила, що насолоджуватись улюбленою літньою стравою потрібно з кінчиків до серединки. Також можна скористатись ножем і виделкою, однак на пляжі в крайньому випадку можна скористатися і чистими руками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".